Reklamation

Det sker desværre at en varer har fejl eller mangler. Du skal naturligvis have en fejlfri varer, og blive superglad for dit køb hos Copenhagenshoes.dk. Det er derfor vigtigt at du tager fat i os med det samme hvis du oplever fejl og mangler på den style du har købt hos os. Når vi har modtaget din reklamation vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Reklamationsret:

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, så har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, så kan du efter omstændighederne få købsbeløbet refunderet eller afslag i prisen.

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, især hvis der er tale om transportskader.

Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Mener du at varen har en mangel beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og sørg for at få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Sådan laver du en reklamation:

• Gå ind på vores returportal
• Hav dit ordre nummer klar
• Tast informationer om din reklamation

Hvis du har spørgsmål, så kontakt venligst Copenhagenshoes:

Tlf.: +45 2020 0179
Kontakt os på e-mail

Varer skal returneres til følgende adresse:

Copenhagenshoes ApS
Lynghøjvej 27
8660 Skanderborg
Danmark

Desværre, er der på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at afleverer pakker på vores kontor. Vores lager og kontor er ikke på samme adresse

Oplysning om andre klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan også indgives til:
Center for Klageløsning,
Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: EU Online Klageportal.