Vælg rigtigt

Vælg den rigtige størrelse

At finde den rigtige størrelse sko kan nogle gange være svært. 

Men at måle sin fod korrekt kan gøre en stor forskel i at finde den rigtige størrelse.
Det er især vigtigt når man handler online og ikke har mulighed for at prøve skoene på først

 

▫Læg et stykke papir på gulvet, op ad en væg (som er stort nok til at din fod kan være på det) 
  ▫Sæt hælen mod væggen og læg vægt på foden.
   ▫Sæt en streg ud for den længste tå
    ▫Mål begge fødder, ofte er de ikke ens, og brug den største måling, når du vælger skostørrelse
     ▫Vi anbefaler at måle fødderne om aftenen, da fødder kan hæve lidt i løbet af dagen

     Det er også vigtigt at give dine tæer lidt bevægelsesplads, så tilføj gerne halv til en hel centimeter til din fodlængde, når du vælger lukkede sko og støvler

     Fodlænge:

     Skostørrelse Fodlængde i cm
     35 22,02
     36 22,65
     37 23,30
     38 23,94
     39 24,24
     40 25,17
     41 25,76
     42 26,37

     NÅR DU HAR MODTAGET DINE NYE SKO

     Så er de landet – dit nye lækre køb fra Copenhagenshoes, og du kan naturligvis slet ikke vente med at tage dem i brug, men inden du viser dem til veninderne, så vil vi gerne hjælpe dig med nogle gode råd omkring læder, størrelse og pasform.

     Nye sko skal man ofte vænne sig til, og man kan være i tvivl om hvorvidt de passer helt rigtigt. Følg disse råd for at få den bedst mulige oplevelse med dit køb.

     • Gå rundt med skoene på, helst på et gulvtæppe, så skåner du sålerne i tilfælde af at de skal returneres.
     • Undlad at teste skoene uden strømper. Brug de strømper du normalt anvender.
     • Husk at tage begge sko/støvler på, og gå minimum rundt i 5 minutter.

     Måske føler du at dine nye sko/støvler sidder lidt for stramt? Her skal man huske på, at læder vil forme sig 100% efter din fod. Det er en af fordelene ved at vi syer vores styles i virkelig gode skindkvaliteter. Over din vrist og i bredden vil en sko/støvle altid give sig lidt. Læder har naturligvis også sine begrænsninger, og materialet kan ikke give sig i længden. Oplever du at skoen/støvlen sidder meget stramt, så anbefaler vi at du går en størrelse op.

     Føles skoen stram i hælen og/eller ude ved tæerne, så er der stor sandsynlighed for at den valgte størrelse er for lille. Her skal du vælge et nummer større. Er skoen/støvlen løs ved hælen og/eller tæerne, så skal du en størrelse ned.

     Ligger du mellem to størrelser er løsningen en indlægssål. Det er en enkel og ofte overset løsning der fungerer fremragende. Med en indlægssål kan du gå ½ størrelse op eller ned. I vinterperioden kan du også vælge en indlægssål med uld og kuldeskjold, og dermed endnu bedre holde varmen.

     I mange af vores styles anvender vi vores specielle Copenhagenshoes latex-skum i indersålerne. Det gør at skoene er meget komfortablere at gå med.

     Skummet vil efter et par uger give sig en smule under vægten af foden. Det er helt normalt.

     Vores superdygtige kundeservicekollegaer sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os på e-mail eller telefon, så hjælper vi dig hvis du har spørgsmål til en vare angående størrelse, farve eller pasform.

     Husk at du naturligvis altid har gratis ombytning, så vi kan helt sikkert finde den rigtige størrelse til dig. Vi håber du bliver lige så vild med din sko, som vi har været med at designe dem. Rigtig god fornøjelse.

     Du kan fange os mellem kl. 9:00 – 15:00 på alle hverdage.

     Dét skal du være opmærksom på med skostørrelser

     Skostørrelser er mange menneskers hovedpine, både når det kommer til shopping på nettet og i en fysisk butik. Der er både EU størrelser sko, UK størrelser sko og US størrelser sko, men hvad er forskellen på dem?

     Ved første øjekast ligner EU-skostørrelserne meget dem fra Storbritannien, men de ændrer sig hurtigt. Der er også stor forskel på, om det er herre- eller damesko – på nær i EU, hvor det går ud på ét.
     Skostørrelser i cm bruges oftere, når skoene speciallaves til dig, men kan også findes i nogle masseproducerede produkter.

     Hvis du er i tvivl om størrelserne, og du handler på nettet, bør du altid slå op, hvad størrelsen svarer til i vores størrelsesguide. Så undgår du skuffelser og spild i forbindelse med transport.

     Sådan finder du den rette pasform

     Med en sko, der ikke er af et særlig fleksibelt materiale, kan det være en fordel at gå en størrelse op. Hvis du er meget i tvivl, så gå ned i en fysisk butik og få hjælp fra en medarbejder, så du kan være sikker på, du får den rigtige størrelse. Den forkerte størrelse kan nemlig give ondt i fødderne – også selvom du ikke bemærker det med det samme, og den kan sidde forkert, selvom den ved første øjekast virker god nok.

     Husk også, at hvis skoen har en særlig form, for eksempel en spids tå, kan din normale størrelse variere.

     Den rette størrelse er essentiel for dine fødders velbehag og generelle trivsel!