Vores historie

Because good moments are our passion.

Copenhagenshoes blev grundlagt i 2012. Vi er en skandinavisk designvirksomhed der designer og producerer sko, sneakers, stiletter, højhælede, støvler og loungewear. Vi fokuserer på kvalitetsmaterialer og skandinaviske designværdier.

Vores passion

Vores passion og kærlighed er lækkert design, høj kvalitet og ordentlighed, og hos Copenhagenshoes er lækre, veldesignede og komfortable sko vores passion, og den kærlighed flyder gennem alt hvad vi gør, og den passion og kærlighed vil vi gerne dele med dig.

Hos Copenhagenshoes finder du et bredt og spændende sortiment af lækre kvalitetskollektioner af støvler, sko, sneakers, højhælede, stiletter, loungewear og sandaler i de nyeste trends. Du finder også vores nye brand ”Copenhagenshoes by Josefine Valentin.”

Design

Vores dygtige og passionerede designere udvikler hvert år mange smukke, smarte og stilfulde styles. De gør altid deres bedste for at vælger de lækreste materialer og stræber efter den bedste komfort – og samtidig gør de deres yderste for at tage hensyn til bæredygtighed og miljø.

Det at kunne producere flotte kvalitets-styles betyder meget for os. Vi arbejder fokuseret på at få flere og flere af vores styles ind under vores ”We Care” kategori. Alle vores styles der bærer vores ”We Care” logo er syet i læder der udelukkende er forarbejdet ved brug af bæredygtige metoder. Læs mere om ”We Care”.

I de fleste af vores styles finder du vores superbløde Copenhagenshoes latex-skum i indersålen. Den aflaster fødderne og giver optimal komfort.

Du finder Copenhagenshoes i førende sko- og modebutikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Holland samt i de største danske og europæiske webshops.

Hos Copenhagenshoes samler vi på glade kunder (og kollegaer) – Ordentlighed, respekt, tolerance, fairness og gennemsigtighed betyder meget for os, og vi bestræber os på, at det strømmer gennem alt hvad vi gør.

Vi arbejder hver dag på at blive bedre. Skabe bedre produkter, bedre designs, mere tætte relationer, bedre kommunikation, en bedre webshop, bedre kundeservice – og mens vi gør det, så prøver vi at have det supersjovt, være positive og bare nyde nuet og de øjeblikke vi skaber sammen.

Du er så velkommen til at være en del af vores lille designunivers – Come walk with us ❤

Bliv forhandler

Hvis du gerne vil føre vores styles i din butik, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak sammen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Nyheder & pre-order

Sneakers, sko, sandaler og mange andre lækre styles. Se de mange skønne farver og detaljer og find dine favoritter.

Læs mere

We Care

Vi kan alle gøre en forskel. Både dig som forbruger, og os som producent. Vi skal sammen træffe de rigtige valg.

Vi prøver at gøre en forskel med We Care. Alle vores styles/designs som bærer vores ”We Care” logo er syet i læder der udelukkende er forarbejdet ved brug af bæredygtige metoder.

Læs mere