Gå foråret i møde med lækre dame forårssko: guide til den nye sæsons mest populære styles

Med foråret følger mildere temperaturer, lysere dage og grønnere natur - og det elsker vi her hos Copenhagenshoes. Samtidig kræver årstidens forandringer en udskiftning af de varme vinterstøvler til lettere og luftigere alternativer. 

Flotte forårssko kommer i et utal af modeller og styles, og vi bebrejder dig ikke, hvis du føler dig en smule overvældet af de mange muligheder. Derfor giver vi dig her en guide til, hvilke forårssko til dame du skal vælge i 2023. Du får forhåbentlig den inspiration, du har brug for til at shoppe de bedste forårssko til dame i 2023 lige her.

Sneakers - forårssko til alt slags vejr i 2023

Hvor meget vi end drømmer om det, giver det danske forår desværre ikke garanti for lunt vejr og solskin fra en skyfri himmel. Selvom solen gør mere opmærksom på sig selv, er der lige så stor risiko for at blive fanget i kølige vinde og lange regnbyger. Det er derfor ikke altid lige let at vælge sko til forårsdagene.

Et godt råd, når du er på udkig efter skønne forårssko, er at vælge et par, der fungerer i omskifteligt vejr. Her er lette sneakers enormt populære. Sneakers kommer i et væld af styles og farver, men går du efter at lysne din garderobe op i takt med forårets ankomst, er farverige sneakers et virkelig godt valg.

Også helt hvide sneakers er perfekte forårssko, og gadebilledet bugner af dem af en grund. De passer til alle og giver uendelige muligheder indenfor styling. Uanset om du har en fest i kalenderen eller skal på en hyggelig cafédate, er de hvide sneakers en vinder. De kan nemlig kombineres med alt fra jeans til luftige kjoler.

Vælger du et par lækre crispy hvide sko i det omskiftelige forårsvejr, kan du dog opleve en udfordring med at holde dem hvide i længere tid ad gangen. Heldigvis kan en god imprægnering stille dine sneakers rigtig godt i det ustadige danske vejr.

Når du shopper sneakers til foråret, er det en god idé at gå efter slidstærke naturmaterialer som ruskind og læder. Skind er især velegnet til sko, da det meget modstandsdygtigt overfor vind og vejr, når det bliver plejet og imprægneret rigtigt. Modeller i skind giver et sofistikeret og blødt udtryk, mens læder tilfører dit look et touch af elegance - alt sammen superskønt til foråret!

Flotte loafers og sandaler til dame til forårets lune dage

Foråret er en af de årstider, der giver dig flest muligheder, når det kommer til sko. Hop i et par fede sneakers på de køligere dage og lad fødderne få lidt mere luft i et par stilfulde loafers, når temperaturen stiger. For du kommer ikke udenom loafers, når du shopper dame forårssko i 2023. 

Loafers er nogle af de mest populære sko lige nu og det med rette. Skoene kan nemt dresses op og ned afhængigt af anledningen. Kombinér et par loafers med habitbukser og en blazer, en fin kjole eller et par løse jeans og en afslappet t-shirt - du bestemmer! Alt efter model og style kan loafers tilføre dine forårsoutfits rå og elegante twists. På de køligere dage kan du med fordel iføre dig et par fine strømper eller tights for at holde varmen og stadig se fantastisk ud.

I det sene forår er der gode chancer for sommerlignende temperaturer, og vi forstår fuldt ud, hvis dine fødder trænger til at blive sluppet fri på de varme forårsdage efter en vinter i lukkede sko. Her er smukke og komfortable sandaler et oplagt valg.

I sig selv er sandaler en ægte klassiker, men det er detaljerne, der gør de enkelte par unikke. Til foråret 2023 er chunky detaljer et stort hit. Shop sandaler med kraftige såler eller voluminøse remme, der smukt krydser din fod for en skøn balance mellem et råt og feminint udtryk. Er du på jagt efter lidt ekstra højde, hæver et par højhælede sandaler dig et par gode centimeter, og som en ekstra bonus giver de dig også en flot kropsholdning.

Vælg sandaler med en fleksibel gummisål for god stødabsorbering samt fodformede såler, der gør sandalen behagelig og blød at have på. Justérbare remme er perfekte til længere gåture i det flotte forårsvejr, da de sidder tættere til foden.

Shop vidunderlige og komfortable dame forårssko til 2023 hos Copenhagenshoes og gå foråret i møde med stil!

Tilbage til blog